Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Raspberry Pi-powered quad NAS cu Radxa SATA HAT

HAT-ul SATA Dual / Quad este conceput atât pentru Zmeura Pi 4, cât și pentru ROCK Pi 4, iar PENTA SATA HAT este concepută doar pentru ROCK Pi 4.

HAT SATA Dual / Quadru

Quad sata hat angle.png

HAT-ul SATA Dual / Quad utilizează autobuzele USB3 pe Raspberry Pi 4 sau ROCK Pi 4, are următoarele caracteristici:

Pentru HDD de 3,5 inch, este necesară o alimentare standard ATX pentru alimentarea HDD și a zmeura PI în sine. Cu 4 HDD-uri de 3,5 inch, alimentatorul trebuie să fie de 60W sau mai mult.


Quad sata hat 35 hdd.jpg

Pentru HDD-uri de 2,5 inch, puteți folosi doar adaptorul de alimentare USB PD / QC (adaptorul de alimentare de 30W este suficient) pentru a alimenta HDD / SSD și Raspberry Pi 4 în sine.

Quad sata hat 25 hdd.jpg

Performanţă

Quad SATA HAT utilizează două JMS561 de înaltă performanță (un JMS561 pentru DAT SATA HAT) care oferă performanțe de citire / scriere de până la 400MB / s cu patru discuri în modul RAID0.

PENTA SATA HAT

Penta sata hat angle.png

Penta SATA HAT utilizează M.2 / PCIe pe ROCK Pi 4 pentru a extinde până la porturi SATA 5x, funcționează doar pentru ROCK Pi 4. Adaptăm patru designuri interne SATA și un design eSATA, care face ca conexiunea să fie flexibilă dacă utilizatorul dorește să folosiți discuri externe.

eSATA

Penta sata hat eSATA.png

Pentru a folosi pe deplin cel de-al cincilea SATA, am implementat un conector eSATA, care poate fi exportat în afara carcasei. ESATA oferă atât date cât și energie cu un singur cablu, acesta poate conduce direct HDD-ul de 3,5 inch.

Performanţă

Penta SATA HAT este alimentată de JMB585 cu 2 benzi 5Gbs autobuze PCIe cu lățime de bandă de până la 10 Gbps. Cu 5 SSD atașate în modul RAID0, putem realiza până la 803MB / s viteză.

Penta sata hat 35 hdd.png

SATA HAT Board

Pentru a monitoriza HDD-urile și pentru a afișa câteva informații de bază pentru HDD-uri, am conceput o placă de sus, care oferă control fan, informații despre adresa IP și un buton pentru pornire sau funcții ale clientului. Un cablu flex se conectează de la SATA HAT la placa superioară.

Sata hat top board.png

Suport software

Am oferit un pachet Debian pentru controlul și monitorizarea SATA HAT. Utilizatorii Raspberry Pi 4 sau ROCK Pi 4 pot instala pachetul cu o linie după următoarea comandă:

Cazul

Pentru a face viața mai ușoară și mai bună, am conceput o carcasă metalică completă pentru SATA HAT cu Raspberry Pi, care poate reține până la patru HDD de 2,5 inch și placa superioară.

Quad sata case coke.jpeg