Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Melexis lansează senzorul IC de efect pentru hală pentru direcția electrică asistată

Cu temperatura de operare cuprinsă între -40℃  și 160 ℃, firma spune că dispozitivul combină liniaritatea ridicată cu stabilitatea termică excelentă, incluzând un nivel scăzut de compensare și sensibilitate.

A fostdezvoltat ca element de siguranță în afara contextului (SEooC) și respectă standardul ISO 26262 și AEC Q-100 Grad 0. hall-effect

Suportând nivelul ASIL-C de siguranță funcțională în modul digital (SENT sau SPC) și ASIL-B în modul analogic, IC poate detecta defecțiuni interne și poate intra într-o stare sigură pentru a preveni comportamentul neintenționat al vehiculului.


Pachetul TSSOP-16 include, de asemenea, două matrițe redundante pentru a permite suportul pentru aplicații critice de siguranță, cum ar fi sistemele de frânare și frânare.

IC-efect de hală poate fi folosit și în cazuri de utilizare automotive și industriale de sensibilizare a poziției, inclusiv senzori de cuplu de direcție, senzori de accelerație, frână sau pedale de ambreiaj, senzori de poziție liniară absolută, senzori la nivel de plutire, potențiometre fără contact, mici senzori de poziție unghi și senzori mici de poziție cursă.

Domeniul de măsurare programabil și calibrarea în mai multe puncte permit flexibilitate, iar varietatea protocoalelor de ieșire permite utilizarea unui IC în mai multe aplicații.

Protocolul scurt de cod PWM permite efectuarea și transmiterea măsurătorilor la detectarea pulsului de declanșare.

Acest lucru înseamnă că până la patru senzori pot fi sincronizați până la 2kHz, permițând măsurători magnetice simultane cu latență deterministă.

În plus, susține Melexis, IC are o rată de actualizare ridicată și un zgomot redus, permițând viteze mari de buclă de control.

Dispozitivul are, de asemenea, un număr de identificare programabil pe 48 de biți.

În cadrul temperaturii de funcționare standard și la o tensiune de alimentare standard cuprinsă între 4.5-5.5, frecvența sa tipică de ceas principală este de 24 MHz cu o scurgere totală de ± 3,5%.

Dispozitivul poate menține o tensiune de alimentare de 28V până la 48 de ore sau 37V până la 60 de secunde, cu toate acestea, firma spune că expunerea la condiții de calificare maxime absolute pentru perioade extinse poate afecta fiabilitatea.