Alegeți țara sau regiunea dvs.

Close
conectare Inregistreaza-te E-mail:Info@Ocean-Components.com
0 Item(s)

Arduino va găzdui mâine conferința Covid-19

Arduino-logo

Acesta va fi deschis pentru „oricine utilizează în prezent dispozitive compatibile Arduino în cadrul unui proiect de proiectare și fabricare a ventilatoarelor, a respiratoarelor sau a altor dispozitive pentru combaterea covidului-19. Fie ei medic, academic, companie profesionistă, cercetător profesionist sau inovator - toți sunt bineveniți să se alăture ”, potrivit organizației.

Scopul conferinței este de a împărtăși idei și de a reduce cantitatea de duplicare de care Arduino a luat cunoștință: „Mulți oameni petrec timp prețios încercând să depășească provocările deja abordate de alții. Există, de asemenea, multe echipe cu puncte forte și seturi de abilități diferite, care ar fi mai bine să lucreze împreună decât în ​​afară ”

Participanților li se va oferi ajutor pentru:


Ultimul articol este cel mai important, potrivit fondatorilor Arduino, David Cuartielles și Massimo Banzi: „Pentru a putea orienta cerințele și pentru a valida desenele pentru a avea cel mai pozitiv impact”, care au adăugat: „Trebuie să facem mai bine, să fim mai eficienți, lucrează împreună și îmbină eforturile pentru a rezolva aceste probleme și atinge rapid și mai eficient obiectivul nostru comun. ”

Site-ul conferinței este aici

Potrivit lui Arduino, este conștient de un număr mare de proiecte bazate pe Arduino destinate să ajute lucrătorii esențiali în timpul focarului de covid-19. „Am ajuns să oferim ajutorul nostru, să donăm ceva hardware, să oferim suport ingineresc și să facem tot ce putem.”

De asemenea, a fost abordată de universități, instituții de cercetare și companii care se interesează despre disponibilitatea unor volume mari de plăci Arduino - în special Uno, Mega, Nano și Nano 33 BLE - pentru a sprijini fabricarea de echipamente individuale de protecție (PPE), ventilatoare și alte echipamente. .

„Drept răspuns, am acordat prioritate acestor proiecte critice de timp prin intermediul lanțului nostru de furnizare și distribuție
parteneri.“

Cunoașterea acestor proiecte a dezvăluit duplicarea proiectului și oportunități de cooperare.

Forumul Arduino pentru proiectele covid-19 este aici